Brilliance представить два кросовера з дизайном від BMW

Brilliance представить в Шанхаї компактний кросовер V6 і середньорозмірний V7, автомобілі стилізовані під вироби BMW минулого покоління. У салоні новинок встановлені 15-дюймовий дисплей, приладові панелі являють собою РК-дисплеї. V6 отримав 1,5-літровий двигун потужністю 115 к.с., у V7 варто мотор потужністю 150 к.с., обидві машини передньопривідні.

Китайська компанія Brilliance, контрольована концерном BMW, представить в Шанхаї, на черговому автошоу, в квітні, два кросовера нового покоління. Йдеться про моделі V6 і V7, компактн і середньорозмірні кроссовери. Експерти відзначають, що автомобілі не були представлені офіційно, шпигунські фотографії практично відсутні. Модель V7 стане флагманом в лінійці кросоверів від Brilliance. Під капотом машини розміщений турбований мотор на 150 к.с., створений інженерами BMW, його енергія передається 8-ступінчастому «автомату фірми ZF.

Кросовер V6 отримав новий кузов в стилі a-la BMW, включаючи задній і передній бампери. Оновлена ​​решітка радіатора, задні блок-ліхтарі надають автомобілю сучасний вид. У салоні є 15-дюймовий вертикально на центральній консолі, приладова панель являє собою рідкокристалічний кольоровий дисплей.


Не пропустіть