Volkswagen натякнув на новий маленький кросовер (Фото)

У серпні цього року почнеться серійне виробництво компактного паркетника Volkswagen T-ROC

Концептуальний трьохдверний кросовер під цим ім’ям був представлений ще три роки тому, але тільки зараз Volkswagen показав тизер майбутнього серійного кроссовера. Судячи по цій картинці, серійний автомобіль, на відміну від концепту, отримає п’ятидверний кузов і куди менш яскраву і стильну зовнішність.

Повідомляється, що довжина паркетника – 4179 мм, ширина – 1831 мм, висота – 1501 мм. Тобто Volkswagen T-ROC стане прямим конкурентом Nissan Juke і Peugeot 2008. Машина побудована на платформі MQB-A0, на якій концерн Volkswagen має намір випустити цілу розсип новинок.

Моторна гамма Volkswagen T-ROC поки невідома, але, швидше за все, під капотом пропишуться бензинові турбомотори об’ємом 1,0 (113 к.с.) і 1,5 літра, а також 1,6- і 2,0-літрові дизелі. Буде і «заряджений» T-ROC GTI, якому дістанеться дволітровий двигун потужністю 242 к.с.

Виробництво кросовера, який повинен обзавестися моно- і повноприводними виконаннями, буде налагоджено на заводах Бразилії і Індії, де також почнуть збірку седана Volkswagen Virtus. Останній з’явиться на ринках вищезазначених країн до кінця 2017 року.


Не пропустіть