Представлений оновлений Subaru Outback

Підрозділ японського виробника в Сполучених Штатах розсекретило Subaru Outback 2018 модельного року. Модель буде публічно представлена ​​в рамках Нью-Йоркського автосалону, пише avtovesti.com

У процесі оновлення крос-універсал обзавівся бамперами і решіткою радіатора нового дизайну, а також переробленою головною оптикою і переглянутим дизайном зовнішніх дзеркал. Автомобіль оснащується 17- або 18-дюймовими колесами.

Зміни всередині салону включають редизайн центральної консолі, нове рульове колеса і блок управління кліматом, а також оновлену інформаційно-радіаторну решітку з 6,5- або 8-дюймовим дисплеєм. У стандартне оснащення моделі тепер входить камера заднього виду, тоді як топова комплектація може оснащуватися адаптивною головною оптикою.

У Outback ‘2018 нові настройки підвіски, гальмівної системи і електропідсилювача керма, а також була посилена шумоізоляція. Склад силової гами не змінився – на американському ринку універсал оснащується двома оппозитними моторами: 2,5-літровим 175-сильним і 3,6-літровим 256-сильним. У комплекті з обома двигунами працює варіатор.


Не пропустіть