Предстaвили найпотужніший позaшляховик в світі

Jeep Grand Cherokee Trackhawk оснащений 6,2-літровим компресорним V8 потужністю 707 к. с.

Заряджений позашляховик Jeep Grand Cherokee Trackhawk розсекречений перед прем’єрою на автосалоні в Нью-Йорку. На даний момент це найпотужніший позашляховик в світі, якщо брати до уваги тільки серійні моделі. Про це повідомляє UBR.

Під капотом Jeep Grand Cherokee Trackhawk ховається могутній 6,2-літровий V8 з механічним компресором на 707 r. с. Точно такий же двигун встановлюють на заряджений седан Dodge Charger Hellcat.

З 8-ступінчастою АКПП розгін до 100 км/год займає 3,5 с, незважаючи на вагу авто в 2,4 тонни. Спринт на чверть милі (402 м) автомобіль долає за 11,2 с.

Спортивний позашляховик Jeep Grand Cherokee отримав доопрацьовану систему повного приводу з електронним диференціалом на задній осі. Крім того, встановлені збільшені гальмівні диски Brembo діаметром 400 мм спереду і 350 мм ззаду.

Відрізнити новий Jeep Grand Cherokee Trackhawk можна по опуклому капоту, величезному воздухозабірнику в передньому бампері і чотирьом вихлопних труб. Крім того, з’явилися 20-дюймові литі диски і аеродинамічний обвіс.

В обробці салону переважають шкіра і алькантара. Джип Гранд Черокі Трекхок отримав нову приладову панель з тахометром по центру, а також спортивні сидіння і нове кермо.


Не пропустіть