В Україні представлена ​​ексклюзивна версія Porsche 911 Targa

В Україні відбулася презентація Porsche 911 Targa 4S Exclusive Design Edition. Автомобіль створений в рамках програми персоналізації Porsche Exclusive і всього в світі існує не більше сотні таких машин.

В основі ексклюзивної версії лежить спорткар Porsche 911 Targa 4S. Відрізнити автомобіль можна по-особливому блакитному забарвленню кузова Aetna Blue з золотистими вставками і написами Porsche на боковинах. В золотий колір пофарбовані і 20-дюймовий литі диски RS Spyder Design. А ключ авто виконаний під колір кузова.

В обробці салону використана дорога шкіра блакитного кольору Graphite Blue з декоративною прострочкою. Комплектація включає спортивні сидіння з електроприводом в 18 положеннях, прикрашені логотипами Porsche на підголівниках. Пороги прикрашені накладками з написом Porsche 911 Targa 4S Exclusive Design Edition.

Як і всі Porsche 911 Targa 4S, автомобіль повнопривідний і оснащений трилітровим оппозитним турбомотором на 420 к.с. З 7-ступінчастою трансмісією з двома зчепленнями PDK і пакетом Sports Chrono тарга Порше розганяється до 100 км/год за 4 с і розвиває 301 км/год.

Ціна Porsche 911 Targa 4S у виконанні Exclusive Design Edition становить 220 тис. євро. У цю вартість також включено спеціальний фотоальбом, в якому показано, як виробляють Порше 911.

https://www.autocentre.ua/


Не пропустіть