Toyota показала седан Camry 2018

Восьме покоління Toyota Camry дебютувало в січні цього року на автосалоні в Детройті. Але, як відомо, моделі, що поставляються на ринок США і Азії мають відмінності, можна було сподіватися, що в Японії покажуть іншу Camry. На жаль, дива не сталося. Зовні нова машина, показана в Японії, практично повністю повторює американський варіант.

Відмінності хоч і є, але вони непомітні на перший погляд. У салоні з’явилася обробка центрального тунелю під дерево. Дещо інша мультимедіасистема. А в передньому бампері з’явилися маленькі секції протитуманних фар.

Головна відмінність «японки» від Camry для Америки – в Японії буде доступний тільки один варіант: гібрид з двигуном об’ємом 2.5 л, електромотором і варіатором. А значить, з двох варіантів зовнішності в Японії запропонують тільки той, що з решіткою на всю ширину переднього бампера.

Одночасно з самою машиною представлена ​​і програма фірмового тюнінгу від придворних ательє TRD і Modellista. Дизайнери спроектували агресивні накладки на нижню частину бамперів, фальшпороги і кілька варіантів колісних дисків. Продукцію обох марок в Японії можна придбати у дилерів Тойоти або через їх власну збутову мережу.


Не пропустіть