У мережі розсекретили салон Peugeot 508 другого покоління

Французькі машинобудівники продовжують розробку другого покоління седана Peugeot 508, а тим часом фотошпигуни потроху розсекречують цю машину. Раніше вони вже показували в глобальній мережі знімки, які демонструють замасковану зовнішність автомобіля, а тепер в інтернеті з’явився кадр, який частково дає уявлення про салон новинки.

Знімок показало виданням motor1. Схоже, що салон другої генерації Peugeot 508 виконають у фірмовій концепції i-Cockpit наступного покоління, яку застосували на нових Peugeot 3008 і Peugeot 5008.

У Peugeot 508 другого покоління з’являться повністю цифрова приладова панель, невелике кермо, крісла, що мають яскраво виражену бічну підтримку. Побудований автомобіль на шасі EMP2. Зовнішність нового Peugeot 508 поки повністю не розкрита, але ясно, що він буде схожий на концептуальні Peugeot Exalt і Instinct, що дебютували в 2014 та 2017 років роках. Седан обзаведеться зміненою радіаторною решіткою, бамперами і світлодіодною оптикою.

Технічна складова нового Peugeot 508 поки не розкривається. За деякими даними, у седана з’явиться гібридний варіант. Продуктивність його силової установки складе близько 300 к.с. Дебют машини відбудеться у вересні у Франкфурті, а продажі її стартують на початку 2018 року.


Не пропустіть