У мережі з’явилися «живі» знімки нового Mitsubishi Expander

На просторах інтернету опублікували «живі» фото нового кроссвена Mitsubishi Expander. Папарацці змогли відобразити автомобіль на парковці одного з офіційних дилерів японського бренду в Індонезії.

Серійний Mitsubishi Expander має безліч подібностей в зовнішності з шоу-каром, прем’єра якого відбулася в минулому році. Поряд з цим новинка отримала звичайні дверні ручки і бічні дзеркала, більш прості передні фари і видозмінений задній бампер. Що стосується габаритів кроссвена, вони такі: довжина – 4 475 мм, ширина – 1 750 мм, висота – 1 700 мм, при цьому дорожній просвіт досягає 205 мм.

Новий Mitsubishi Expander успадкує від хетчбека Mitsubishi Colt 1,5-літровий бензиновий агрегат 4A91, що видає 120 кінських сил. З мотором поєднуються безступінчата трансмісія і передній привід. Також модель отримала систему утримання в смузі руху, помічник на підйомі і спуску, круговий відеоогляд, скляний дах і мультимедійну систему Smartphone Link Display Audio з можливістю підключення смартфона.

Перш за все кроссвен Mitsubishi Expander призначений для індонезійського ринку. Крім того, новинка добереться також до Таїланду, В’єтнаму і Філіппін.


Не пропустіть