На заводі Jeep почалося виробництво нового позашляховика Wrangler (Фото)

Так як Jeep Wrangler 2018 року дебютує в листопаді на автосалоні в Лос-Анджелесі, ми починаємо отримувати все більше і більше матеріалів, які допомагають ознайомитися з позашляховиком. Найсвіжіший приклад цього – фотографія, на якій зображений Wrangler JLU на батьківщині, а саме на заводі Toledo.

Зображення, яке з’явилося на форумах JL Wrangler, дозволяє перевірити безліч деталей позашляховика. Виявилося, що вентиляційний отвір, що стосується передньої колісної арки, знаходиться там в меншому розмірі, ніж очікувалося. Потім у нас є дверні петлі з колірним кодуванням, які встановлюють новий дизайн.

На технічному фронті попередньо дозволили дізнатися, що JL і JLU Wrangler отримають 3,0-літровий турбодизель V6 і нову систему повного огляду Selec-Track All-Time 2.72: 1 Full-Time 4WD, яка допоможе машині доставити очікувані позашляхові гострі відчуття. На газовій стороні діапазону двигунів 3,6-літровий Pentastar V6 буде супроводжуватися 2,0-літровим turbo-four.

І в той час як базові моделі будуть використовувати шестиступінчасту механічну коробку передач, восьмиступінчаста автоматична система буде використовуватися як додаткова функція.


Не пропустіть