Renault Duster нового покоління: свіжа інформація про популярний кросовер

Офіційні представники компанії Renault від імені марки Dacia оголосили про презентацію моделі Duster нового покоління, яка відбудеться в рамках автосалону у Франкфурті 12 вересня. Разом з цією інформацією було оприлюднено відеотизер кросовера.

Автомобільний бренд Dacia, що належить альянсу Renault-Nissan, перед мотор-шоу зробить попередню презентацію автомобіля вже на цьому тижні. На даний момент зображень нового покоління Duster немає, а на відеоизері під назвою All New Duster відображена нинішня генерація кросовера.

Паркетник, найімовірніше, збереже головну перевага актуальної моделі – співвідношення доступної ціни та високої якості. Renault Duster 2018 року випуску обзаведеться стандартною платформою B0. При цьому наголошується, що габарити кросовера стануть більші.

Для автомобільного ринку Європи паркетник Renault Duster вийде з новою лінійкою моторів: 1,6-літровим дизельним агрегатом продуктивністю 130 «конячок» і бензинова версія 125-сильного турбо-мотора об’ємом 1,2 літра. У парі з силовою установкою буде працювати 6-діапазонна МКПП або 6-швидкісна автоматична коробка передач. Привід у автомобіля залишиться колишнім – повним.


Не пропустіть