Опубліковані «живі» фото нового Jeep Wrangler 2018

Американська компанія Jeep, яка не так давно розсекретила новий Jeep Wrangler 2018, опублікувала всього три зображення довгоочікуваної новинки, але на сторінках форуму JL Wrangler опубліковані ще кілька «живих» фото моделі. Відзначається, що на знімках можна побачити як чотиридверний Jeep Wrangler Unlimited 2018, так і п’ятидверну версію Rubicon.

Судячи по свіжих знімках, новий Jeep Wrangler 2018, як і Mercedes-Benz G-Class, не поспішає приймати революційний дизайн, залишаючись вірним класичній зовнішності з незначними нововведеннями. Раніше розробники відзначали, що якщо новий Jeep Wrangler 2018 позбудеться традиційних «квадратних» форм, то багато шанувальників моделі будуть серйозно розчаровані.

Розробники поки не поспішають розкривати всю інформацію про новий Jeep Wrangler 2018, але недавно «просочилися» в мережу документи говорять про те, що американська новинка в якості опції отримає цілий ряд спортивних доповнень від підрозділу Mopar.

Що стосується технічних характеристик, то новий Jeep Wrangler 2018 отримає під капот 2,0-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом, а також атмосферний 3,6-літровий V6. Очікується, що пікап на базі моделі отримає назву Jeep Scrambler і дебютує в 2019 році. Прем’єра Jeep Wrangler 2018 відбудеться вже 29 листопада 2017 року на автосалоні в Лос-Анджелесі.


Не пропустіть