Оприлюднили перші фото нового BMW X5 2019

Автомобіль BMW X5 нового покоління помітили фотошпигуни під час проходження тестів. Як повідомляється, модель BMW X5 отримала динамічний і агресивний зовнішній вигляд, тому не виключено, що розробники почали тестувати кросовер зі спортивними доповненнями від M Performance.

Судячи зі шпигунських фотографій, новий кросовер BMW X5 був відображений під щільним камуфляжем, однак деякі деталі новинки вдалося розглянути. Автомобіль отримав звужену оптику і агресивну решітку радіатора, це говорить про спортивну версію моделі. Експерти не виключають, що на тестах відображена модель BMW X5 M50i, але офіційно ця інформація не підтверджена.

Що цікаво, баварські виробники вирішили не проводити рестайлінг актуальної версії BMW X5, а відразу перейти до створення моделі нового покоління. Новий кросовер побудували на модульній платформі CLAR, це дозволить знизити масу автомобіля і зробити більш просторим салон.

В даний час офіційної інформації про технічні характеристики нового автомобіля BMW X5 2019 поки немає. Однак інсайдери вважають, що кросовер буде оснащений двигуном не менше 600 кінських сил. Прем’єра нового автомобіля очікується влітку 2018 року.


Не пропустіть