Hyundai тестує повністю електричний седан Elantra

Південнокорейська компанія Hyundai вивела на перші дорожні випробування новий седан, який тестується в кузові Hyundai Elantra. Експерти впевнені, що новий седан являє собою повністю електричну версію моделі, про що свідчить відразу декілька унікальних дизайнерських рішень.

На сторінках американського автомобільного видання «Motor1» з’явилися свіжі фото загадкового закамуфльованого седана від компанії Hyundai. Модель, яку тестують на території Канади, акумулювала декілька цікавих дизайнерських рішень, характерних лише для цілковито електричних моделей бренду, таких як Hyundai Ioniq.

Перш за все, варто відзначити, що прототип використовує особливі колісні диски, зарезервовані для електрокарів. Саме такими колесами оснащується Hyundai Ioniq і «зелені» концепти бренду. На задній частині кузова можна помітити вихлопну трубу: цей елемент можна розцінювати як спробу обдурити журналістів, але також не можна виключати факт тестування плагін-гібридного Hyundai Elantra.

Очікується, що повністю електричний Hyundai Elantra посяде місце в бюджетному сегменті та отримає запас ходу в 200-300 кілометрів. Таким чином, новинка стане конкурентом для Nissan Leaf, Chevrolet Bolt і Tesla Model 3.


Не пропустіть