Hyundai i20 отримав оновлений дизайн (Фото)

В рамках індійського автосалону, виробник Hyundai представив оновлений дизайн п’ятидверного i20.

Основні зміни торкнулися зовнішнього вигляду. У форму бамперів були внесені зміни, змінилася форма ліхтарів і фар, з’явилися шістнадцяти дюймові колісні диски з оригінальним дизайном.

В інтер’єрі змін практично немає. При бажанні, покупець може додатково придбати кольорові вставки для салону, але в базову комплектацію це не входить. Оновлення торкнулися системи мультимедіа, яка тепер працює з семидюймовим сенсорним екраном. У стандартну комплектацію увійдуть подушки безпеки, кондиціонер, система парктроніка, камери заднього виду і так звані шторки безпеки. А для зручності було розроблено спеціальний додаток для смартфонів, який сповістить водія про те, що рівень палива в баку занадто низький або ж відбуваються якісь зміни в шляху.

Під капотом у оновленого Hyundai i20 буде стояти бензиновий мотор об’ємом в 1.4 літра і потужністю в сотню кінських сил, який працює з коробкою автомат на чотири ступені. Альтернативою можуть стати силові установки на бензині об’ємом в 1.2 літра і потужністю в 83 кінських сили, а також об’ємом в 1.4 літра і потужністю в 90 кінських сил. Продажі оновленого авто на індійському ринку вже стартували.


Не пропустіть