Ford Ranger Raptor розсекретили до офіційної презентації

У мережі з’явилися деякі дані і зображення майбутньої новинки, яка стане найпотужнішою в лінійці моделі позашляхового пікапа Ranger Raptor.

Вже незабаром на американський ринок вийде екстремальна версія позашляхового пікапа Ford Ranger Raptor. Нова модифікація, замість потужного бензинового мотора 3,2 літра, отримає турбодизель агрегат з робочим об’ємом 2,0 літра. Вперше фотографії серійної версії автомобіля з’явилися на сторінках видання Motoring, проте пізніше були видалені, але багато видань встигли зберегти фотографії.

Нова модифікація отримає розширені колісні арки, з більшими легкосплавними дисками, а також новою решіткою радіатора. За попередньою інформацією, автомобіль отримає новий турбодизейльний агрегат з робочим об’ємом, проте інші джерела стверджують, що автомобіль отримає турбодизель V6, але з об’ємом 2,7 літра.

У парі з мотором буде встановлена ​​сучасна 10-ти ступінчаста коробка передач, завдяки чому автомобіль буде здатний розвивати від 300 кінських сил.

Крім нового мотора, автомобіль зможе похвалитися повністю переналаштованою підвіскою, підготовленою під більш суворі позашляхові умови. Також Ford Ranger Raptor буде оснащуватися шинами з великим протектором. Крім того, збільшена потужність стане наслідком встановлення більш продуктивної гальмівної системи.

Передбачається, що новинка вийде на американський ринок вже в кінці 2018 року. На жаль в мережі поки немає більш докладної інформації про майбутню новинку.


Не пропустіть