Skoda презентувала несподіваний кросовер Sunroq (Відео)

Компанія Skoda представила кросовер-кабріолет Sunroq. Це остання робота студентів технічного училища чеського бренду в Млада-Болеславі. Автомобіль побудували в єдиному екземплярі на базі звичайного паркетника Karoq.

Учні не просто відрізали дах серійному кросоверу: переробці піддалися бампери, двері, передні і центральні стійки, кришка багажника. Крім того, машину забезпечили проекторами, що відтворюють логотип «Шкоди» на дорожньому полотні, новою вихлопною системою, амортизаторами від Octavia RS, підсвічуванням дверних ручок і оригінальними покажчиками повороту. Довжина, ширина і колісна база моделі не змінилися, двигун також залишився стандартний – 1,5-літрова бензинова четвірка TSI, що дозволяє розвинути 100 км/год за 8,4 секунди.

За задумом творців, Skoda Sunroq орієнтований на молодих людей, яким потрібен яскравий, але при цьому практичний кабріолет, в якому досить місця для дошки для серфінгу. Запускати саме цю машину в серію ніхто не планує, але у концерну Volkswagen все ж з’явиться компактний крос-кабріо – його почнуть випускати в 2020 році на заводі в Оснабрюці (Нижня Саксонія, Німеччина) на базі VW T-Roc.


Не пропустіть