Mercedes-Benz X-Class перетворили в розкішний пікап (Фото)

Німецький пікап Mercedes-Benz X-Class, що розділяє платформу з Nissan Navarra, по праву вважається чи не найбільш розкішним автомобілем в класі. І не тому, що X-Class настільки хороший – просто всі інші средньорозмірні пікапи дуже утилітарні. Незважаючи на це, перед нами все-таки пікап з певними завданнями, але що було б якщо X-Class отримав версію Maybach? На це питання відповіло ательє Carlex Design, яке минулого разу підготувало цей же автомобіль для апокаліпсису. Тепер же тюнери зробили повну протилежність брутальному проекту.

Відразу ж впадають в очі практично повністю закриті колісні диски, які прямо відсилають нас до стилістики Mercedes-Maybach S-Class. Звідси походить і таке ж двоколірне забарвлення кузова. Комплект розширення кузова і змінені передні бампера, виконані з вуглецевого волокна, додали агресії і зробили пікап візуально більш потужним. Ну і нарешті, вантажний відсік оброблений дорогими сортами дерева, а елегантності додають дуги оригінального дизайну. Не варто обділяти увагою і карбонові корпуси дзеркал.

У салоні використовується точно така ж шкіра Nappa Porzellan, що і в серійних Maybach. Шкіра в кабіні буквально і всюди, до того ж її забарвлення повторює кольорову гамму кузова. Стандартні крісла поступилися своїм місцем «ковшам» від Recaro. Зустрічається і обробка, виконана з дерева і алькантари.

Звичайно, Carlex Design не ставитиме подібний пікап на потік, а випустить всього кілька примірників, які будуть доопрацьовані згідно з бажаннями клієнта. Вартість подібного перетворення Mercedes-Benz X-Class в Maybach становить мінімум € 105 000 з урахуванням самого автомобіля. Далі ж ціна може навіть дуже залежати від запитів покупця.


Не пропустіть