Audi представила кросовер Audi Q3 нового покоління

Німецька компанія представила оновлений кросовер Audi Q3, який з’явиться у продажу вже в листопаді 2018 року.

У прес-службі марки відзначили, що на європейський ринок автомобіль вийде в листопаді нинішнього року. Основними конкурентами новинки стануть BMW X1, Volvo XC40, Jaguar E-Pace і Lexus UX. Виробництво нового кросовера буде налагоджено на заводі бренду в Угорщині.

Зовні модель нагадує флагманський седан A8 нового покоління. Кросовер оснастили оновленою решіткою радіатора, масивними колісними арками, іншими ліхтарями і денними ходовими вогнями. Крім того, на вибір будуть пропонуватися колісні диски діаметром від 17 до 20 дюймів.

Модель побудована на модульній платформі MQB, яка дозволила зробити його ширше актуальної версії. Довжина новинки становить 4 485 мм, а ширина – 1 856 мм. Колісна база розтяглася до 2 680 мм. Завдяки цьому значно збільшився простір для задніх пасажирів. Об’єм багажного відділення складає 675 л.

Інтер’єр новинки обзавівся цифровою панеллю приладів діагоналлю 10,25 дюйма. Крім того, в стандартне оснащення увійде інноваційна мультимедійна система і аудіосистема Bang & Olufsen Premium Sound System з 15 динаміками потужністю 680 ват. Серед систем безпеки, які отримав новий Q3, заслуговують увагу функція допомоги при паркуванні, камери кругового огляду і система виявлення пішоходів.

У рух автомобіль буде приводитися за допомогою 1,5-літрового бензинового агрегату з віддачею в 150 к.с., 2,0-літрового мотора потужністю 190 і 230 к.с. в залежності від виконання, а також дизельної установки об’ємом 2,0 літра, що розвиває 150 і 190 к.с.


Не пропустіть