Легендарний Toyota Land Cruiser нового покоління кардинально зміниться (Фото)

Легендарний позашляховик отримає кардинальні зміни в зовнішності і запозичить двигуни у розкішних седанів Lexus.

Toyota Land Cruiser готується постати в новому поколінні. У мережі з’явилися свіжі подробиці про модель.

Новий Toyota Land Cruiser збереже свої габарити: його довжина складе 4950 мм, ширина – 1970 мм, а розмір колісної бази – 2850 мм. Позашляховик залишиться рамним, але кардинально зміниться зовні. Очікується, що модель стане міцніше і легше попередника.

Toyota Land Cruiser свіжої генерації попрощається з «ненажерливими» двигунами V8 через посилення еко-стандартів. Позашляховик отримає турбовані агрегати V6, а також їх гібридні модифікації. Базовим стане мотор V35A-FTS об’ємом 3,5 літра, потужність якого становить 415 «коней» при 600 Нм крутного моменту. Відзначимо, що цей двигун новий «Крузак» запозичить у розкішного седана Lexus LS.

В якості трансмісії запропонують фірмову 10-ступінчасту АКПП Direct Shift. Гібридний Toyota Land Cruiser отримає під капот установку на базі 3,5-літрового мотора 8GR-FXS. Її потужність складе 354 кінських сили. Також не виключено, що позашляховик вийде з атмосферним двигуном 2GR-FKS об’ємом 3,5 літра і віддачею 318 «коней». Такими ж агрегатами комплектуються седани Lexus GS і LS.

Очікується, що Toyota Land Cruiser нового покоління дебютує в кінці 2019 року. До дилерів модель приїде не раніше літа 2020 року.


Не пропустіть