Компанія Fiat показала новий купе-кроссовер Fiat Fastback (Фото)

Прототип Fiat Fastback отримає серійну версію, в основі якої лежатиме пікап Toro.

Автоконцерн Fiat привіз в бразильський Сан-Паулу свій концептуальний кросовер з купеподібною формою кузова, що отримав назву Fastback. У рамках автосалону італійці офіційно представили новинку, яка згодом отримає серійну версію.

Відвідувачам автосалону виробник не надав можливості уважно оглянути салон автомобіля, однак цілком можливо, інтер’єр купеподібного кросовера прикрасить віртуальна приладова панель. Передбачається також, що модель отримає варіант з семимісним салоном. Втім, зараз вже можна уявити, який екстер’єр отримає товарний крос-купе Fiat Fastback. Розробкою зовнішнього вигляду новинки займалися фахівці з бразильської дизайн-студії FCA Latam. Створюється враження, що дизайнери компанії надихалися зовнішністю BMW X4 або Mercedes-Benz GLC Coupe. Відзначимо, що версію для продажу побудують на базі пікапа Toro. Наприклад, на тій же архітектурі створені Jeep Renegade і Compass. Подробиці про силові якості виробник на сьогоднішній день замовчує.

Випуск товарної версії крос-купе Fiat Fastback налагоджений на виробничих потужностях бразильського заводу компанії. Перші автомобілі почнуть виходити з конвеєра в 2020 році.


Не пропустіть