Audi Q4 вперше зняли на ходових випробуваннях (Фото)

Майбутній конкурент «баварця» BMW X2, компактний кросовер-купе Audi Q4, вперше потрапив в об’єктиви фотошпигунів. Модель приступила до повномасштабних ходових випробувань, але щоб приховати джерело витоку «папараці» замінили на знімках фон.

Спочатку автомобіль замислювався як кросовер-версія спортивного Audi TT, а в його основу, як і у випадку з новим Audi Q3, лягла універсальна фольксвагеновская платформа MQB. Новинка об’єднає в собі елементи дизайну як Q3, так і флагманського купе Q8, таким чином стає зрозуміло, що екстер’єр буде наповнений атлетичними формами і агресивними рисами.

Зовсім недавно шеф-дизайнер Audi гордо заявив, що «новий Q4 буде чимось більшим, ніж спорт-версія Q3», але ніяких деталей тоді розкрито не було. Серійний Q4 отримає кузов довжиною 4.5 метра, що трохи більше базового Q3, тому в салоні місця буде достатньо навіть з огляду на нижчу лінію даху в задній частині.

Лінійку двигунів Audi Q4 складуть старші мотори від Q3, існує і ймовірність появи «зарядженого» RS Q4 з 5-циліндровим бензиновим турбодвигуном потужністю під 400 «коней».

Ми впевнені, що концепт Audi TT Offroad зразка 2014 року було нічим іншим, як передвісником серійного Q4, тому їх схожість виключити не можна. Офіційний дебют нового кросовера відбудеться в 2019 році.


Не пропустіть