Audi A3 Sportback G-tron отримав додатковий балон для газу (Фото)

Шпигунські фотографії Audi A3 наступного покоління обіцяють нам еволюційний дизайн компактного хетча. А у поточного A3 Sportback в версії G-tron з’явилося оновлення – повідомляє car.ru.

Корпорація Volkswagen Group все ще вірить в бензинові двигуни, які можуть працювати і на стиснутому природному газі. Наприклад, Skoda Octavia G-TEC, SEAT Arona TGI, Volkswagen Polo TGI і Volkswagen Golf TGI були оновлені в останні місяці. І ось тепер настав час оновити Audi A3 Sportback G-tron.

Старий двигун 1.4 TFSI на 109 кінських сил замінений більш потужним 1.5 TFSI на 129 “коней”. Оновлена версія оснащена двома резервуарами, встановленими під багажником. Кожен вміщує близько 7 кілограмів газу і не займає простір багажного відділення.

Оновлений A3 Sportback G-tron Audi матиме і третій балон, який зроблений із сталі і може містити близько 4 кілограм газу. У Audi додають, що додавши третій газовий балон, машині збільшили дальність поїздки на СПГ (стисненому природному газі) до 400 кілометрів.

Audi вже давно приймає замовлення на оновлений A3 Sportback G-tron в Німеччині. Якщо говорити про ціни, то екологічний компактний хетчбек стартує в залежності від варіанту з позначки в 30 600 євро. Відповідно до прес-релізу компанії, продажі починаються вже 7 березня.


Не пропустіть