Як зміниться дешевша версія нового Chevrolet Trailblazer (Фото)

Американський середньорозмірний позашляховик Chevrolet Trailblazer у своїй новій версії позбудеться рамної конструкції кузова і відповідно стане трохи дешевше.

Автомобільні видання Китаю опублікували «шпигунські» фотографії, на яких зображено нове покоління американського Chevrolet Trailblazer. Офіційна презентація довгоочікуваної новинки буде проходити на автосалоні в Шанхаї, який відбудеться вже через пару тижнів.

Крім опублікованих знімків Chevrolet Trailblazer наступної генерації, китайські журналісти повідомляють про те, що позашляховик позбудеться рамної конструкції кузова і буде представлена при продажі вже як міцний кросовер з несучим кузовом.

Модель отримає просту і надійну муфту, через яку буде підключатися задня вісь. Оскільки нове покоління Chevrolet Trailblazer стане кросовером, кінцева ціна у нього буде менше – точних даних поки що немає.

Судячи з опублікованих фото, новинка отримає більш агресивну передню частину, з 2-рівневою оптикою, тим часом задні стійки отримають досить сильний нахил.

Джерело news.infocar.ua

Не пропустіть