BMW випустила поліцейське купе M2 (Відео)

Спорткар, оснащений 410-сильним мотором, отримав оформлення кузова в стилі автомобілів поліції Лос-Анджелеса

Компанія представила унікальну поліцейську версію «зарядженого» купе M2, що отримала назву M Town. Новинка виконана в стилі патрульних автомобілів поліції Лос-Анджелеса (LAPD).

Купе отримало особливу чорно-білу ліврею в стилі машин LAPD, проблискові маячки, сирену, а також нові колісні диски. На кузові намальований телефон екстреного виклику «1972», що є відсиланням до року заснування підрозділу BMW M.

Патрульний автомобіль побудований на базі версії M2 Competition, прем’єра якої відбулася навесні 2018 року. Спорткар оснастили модернізованим трилітровим двигуном з двома турбінами, що розвиває 410 к.с. і 550 Нм крутного моменту – на 40 сил і 85 Нм більше віддачі мотора стандартної моделі.

У модифікації з семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями BMW M2 Competition здатна прискорюватися з місця до 100 км/год за 4,2 сек., Що на 0,1 сек. швидше звичайної модифікації двохдверки. Розгін до 100 км/год у модифікації з механічною коробкою передач займає 4,4 секунди. Максимальна швидкість примусово обмежена 250 км/год, однак з опціональним пакетом M Driver’s Package обмежувач перенесуть на позначку 280 км на годину.


Не пропустіть