“Вбивця” Mercedes-Benz Sprinter: МАЗ виведе на ринок новий мікроавтобус МАЗ-281040 (Фото)

Мінський автозавод збирається вивести на ринок новий мікроавтобус МАЗ-281040. Цей автомобіль є перелицьованою версією китайської моделі JAC Sunra.

Він встане на конвеєр підприємства «Брестмаш», яке входить до складу МАЗа. Збирати його будуть з машинокомплектів, що поставляються з Китаю.

Новий МАЗ отримає суцільнометалевий кузов, задній привід і просторий салон, здатний вмістити 17 осіб разом з водієм. Під капотом білоруського мікроавтобуса ховається 2,7-літровий 150-сильний турбодизель, який відповідає всім нормам Євро-5.

Пару йому складає 6-ступенева «механіка». Максимальна швидкість – 100 км/год, а далі в справу вступає «обмежувальна» електроніка.

Розміри МАЗ-281040 наступні: довжина – 6 000 мм, ширина – 2 100 мм, висота – 2 800 мм, колісна база – 3570 мм. Заявлена ​​повна маса досягає позначки 4 050 кілограмів.

Передня підвіска – незалежна, з поперечними важелями, амортизаторами і стабілізатором поперечної стійкості, задня – залежна ресорна, з амортизаторами і стабілізатором поперечної стійкості.

Уже в базі таке авто оснащується кондиціонером, круїз-контролем, заднім парктроніком та іншим корисним в дорозі обладнанням. Про вартість новинки поки нічого не відомо.

Джерело avtodream.org

Не пропустіть