Універсал Opel Astra був помічений без камуфляжу

Помічений фотошпигунами тестовий прототип може бути оснащений дизельним двигуном PSA.

На початку квітня цього року ми поділилися партією шпигунських фотографій, на яких зображена оновлена ​​версія хетчбека Opel Astra, яку помітили на дорогах загального користування з мінімальним маскуванням. Тепер же фотошпигунами попалася модель в кузові «універсал». При цьому варто відзначити, що на двох цих модифікаціях захисний камуфляж покриває тільки передню частину, на якій буде зосереджено більшість візуальних змін.

Варто відзначити, що решітка радіатора, схоже, відрізняється сітчастим малюнком, а нижня решітка повітровода має оновлену форму. Передня оптика також буде зміненою, але на тестовому прототипі вона галогенова. Але експерти вважають, що серійна версія моделі отримає повністю світлодіодні передні фари.

Ззаду новинка більше нагадує універсал Astra поточного покоління. Навіть внутрішня графіка задніх ліхтарів не має змін, і єдине, що ми помітили, це значок EcoTec D на кришці багажника. Це вказує на те, що автомобіль отримав дизельний двигун. Тому під капотом може з’явитися 1,5-літровий двигун BlueHDI, який використовується в Peugeot 308, де він видає 102 або 130 к.с. потужності. Якщо інженерам французької марки вдасться адаптувати чотирициліндровий двигун під Astra, не витрачаючи мільйони на розробку, це зробить агрегат ідеальною альтернативою нинішнім 1,6-літровим дизелів.


Не пропустіть