Представлена ​​електрична версія Opel Corsa з запасом ходу в 330 км (Фото)

Компанія Opel представила повністю електричний автомобіль Corsa-e. Новий електрокар має динамічний зовнішній вигляд і зберігає компактні розміри попередніх поколінь.

При довжині 4,06 м Corsa-e продовжує залишатися практичним і добре організованим п’ятимісним автомобілем. Оскільки Opel є дочірньою компанією французького автомобілебудівника Groupe PSA, зовнішній вигляд Corsa-e має спільні риси з Peugeot e-208.

Лінія даху на 48 мм нижче в порівнянні з попередньою моделлю. Це ніяк не відбилося на комфорті пасажирів, оскільки водійське місце розташоване на 28 мм нижче звичайного. Відзначається, що керованість і динаміка водіння зростають завдяки тому, що центр ваги змістився вниз.

Електрокар наділений чуйною і динамічною системою управління, яка робить водіння комфортним і зручним. Сучасний дизайн салону може бути доповнений шкіряними сидіннями.

У конструкції Corsa-e застосований блок акумуляторних батарей на 50 кВт·год, що забезпечує запас ходу в 330 км. Варто відзначити, що за 30 хвилин зарядки можна заповнити до 80% енергії батареї. Розглянутий електрокар розвиває потужність до 136 кінських сил, а обертовий момент досягає відмітки в 260 Н·м. Водій може вибирати між режимами водіння Normal, Eco і Sport, використовуючи найбільш оптимальний для себе варіант. Швидкість в 50 км/год набирається за 2,8 с, тоді як для розгону до 100 км/год буде потрібно 8,1 с.

Corsa-e буде поставлятися з 7-дюймовим або 10-дюймовим сенсорним дисплеєм, а також системою супутникової навігації. Придбати новий електрокар від Opel можна буде через кілька тижнів. Роздрібна вартість Corsa-e ще не була озвучена.


Не пропустіть