Представлений оновлений електромобіль Renault Zoe (Фото)

Популярний в Європі електричний автомобіль Renault Zoe, виконаний в кузові “хетчбек”, вперше з’явився на транспортному ринку в 2012 році.

У минулому році в Європі було продано більше 37,9 тисяч машин, при цьому загальний тираж моделі склав 150 тисяч авто. За сім років виробництва автомобіль практично не зазнавав змін і модернізації. Саме тому, представлені в цьому році зміни, стали наймасштабнішими для цієї моделі.

Зовні зміни не дуже помітні, але, тим не менш, автомобіль нової версії отримав повністю світлодіодну оптику, яка доступна покупцям вже в базовій комплектації. Більш того, задні поворотники тепер виконані у вигляді рядка, що біжить.

Інтер’єр нова модель авто отримала абсолютно новий. Для обробки салону обрана синтетична оббивка сидінь, зроблена з переробленої сировини. Доповнюються сидіння сучасним діодним підсвічуванням.

Вся електротехніка машини також модернізована. Використання більш потужної батареї дозволило збільшити пробіг з 370 до 390 кілометрів на одному заряді. Ще однією зміною стає той факт, що машину тепер можна заряджати не тільки змінним, але і постійним струмом.

До 100 кілометрів на годину машина може розігнатися менш ніж за 11 секунд. При цьому, потужність базового двигуна становить 108 кінських сил. Але при бажанні, автолюбителі можуть вибрати вдосконалену версію машини, оснащену двигуном, потужність якого становить 135 кінських сил.


Не пропустіть