На тестах помічений прототип BMW 2 Series Gran Coupe (Відео)

Журналісти зарубіжних профільних видань опублікували фотографії з випробувань великого купе BMW 2 Series Gran Coupe, який повинен скласти гідну конкуренцію схожою моделі від Mercedes – мова йде про CLA.

Кросовери і позашляховики всіх форм і розмірів, можливо, підкорили автомобільний світ, але седани як і раніше актуальні для значного сегменту ринку. Ось чому преміальний Mercedes вирішив додати седан А-класу в свій модельний ряд, а також оновити 4-дверне купе CLA в якості свого більш привабливого аналога. Для деяких країн, BMW запропонував седан 1-ї серії, а новий глобальний седан повинен бути представлений до кінця року.

Ми говоримо про 2-у серію Gran Coupe, яка, як ми знаємо, дебютує в листопаді цього року на автосалоні в Лос-Анджелесі. А поки що, прототипи цього автомобіля знаходяться на тестуванні на гоночній трасі Нюрбургринг – журналісти, які по суті живуть на цій трасі, зуміли відобразити відразу кілька замаскованих тестових авто.

Автомобілі отримали серійні кузова, але майте на увазі, що на цій стадії, цей самий кузов покритий додатковими фальшпанелями, щоб приховати остаточний дизайн екстер’єру. Ми сподіваємося, що з цієї причини кришка багажника, здається, сидить так незвично високо, що, чесно кажучи, виглядає не дуже красиво.

У той час як наступне покоління купе 2 серії збереже задньопривідну компоновку, більш практичний варіант «Gran Coupe» переключиться на передньопривідну платформу, як це було показано на недавно представленому хетчбеку 1 серії. Фактично, більша частина деталей буде взята від хетчбека.

З чуток, версія M235i отримає 2,0-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом на 302 кінських сил (450 Нм). Надалі 2-й Gran Gran Coupe може отримати більш потужну версію з потужністю близько 400 к.с.


Не пропустіть