Renault представила шикарну «чорну» спецверсію Duster (Фото)

Восени цього року у Франції стартують продажі спеціальної версії кросовера Renault Duster, яка отримала оригінальну назву Black Collector. «Чорний колектор» буде випущений тиражем всього 500 примірників, маючи автентичний екстер’єр з ексклюзивними шильдиками.

Відзначається, що кузов новинки пофарбований в глибокий чорний колір. Ззаду паркетника є особливий візерунок, утворений з сірих ліній різного розміру. Крім того, кросовер оснастили стильними смужками жовтого кольору на боковинах і корпусах зовнішніх дзеркал.

Розроблено спецверсія на основі комплектації «Престиж». Дизайн Black Collector виглядає з повагою на дорозі за рахунок єдиного продуманого стилю. Крім цього, до списку обладнання входить сучасний мультимедійний центр і якісна акустична система Focal. На металевих порогах «чорного колектора» значиться порядковий номер спецсерії.

Під капотом кросовера ховається новий 1,3-літровий турбодвигун TCe, розроблений спільно з концерном Daimler. Агрегат розвиває потужність до 130 кінських сил, взаємодіючи виключно з переднім приводом. Вартість новинки буде оголошена ближче до дати виходу на ринок.


Не пропустіть