Як вибрати вікна для заміського будинку?

Вибір пластикових вікон – непросте завдання для власників заміських будинків. Прямокутні віконні прорізи тут не обмежують фантазію власників, а тому вікна для заміського будинку можуть бути будь-яких форм і розмірів.

Чому краще почати вибирати вікна на етапі будівництва і на які параметри варто звернути увагу, я розповім в цій статті. В будь-якому випадку краще звернутися до спеціалістів, і вони допоможуть підібрати металлопластиковые окна на сайте Veka.ua

Почніть з дизайну

Про зовнішній вигляд пластикових вікон задумайтеся на початку будівництва. Виберіть форму заздалегідь, і в майбутньому не доведеться витрачати гроші і час на трансформацію стандартного вікна в кругле або арочне.

Не бійтеся експериментувати. Грамотні виробники виготовлять функціональне і якісне нестандартне вікно будь-якої форми і розміру. Визначившись з формою, подумайте про дизайн вікна: додайте кольору профілю, виберіть вітражі або замовте відразу і те, і інше.

0_d7c7a_9565c235_orig

Ламіновані під дерево пластикові вікна впишуться в дизайн дерев’яних будинків. Віконні профілі металевих відтінків доповнять кімнати в стилі хай-тек, а вікна з алюмінієвими накладками підтримають футуристичне оформлення будинку.

Перетворити щоранку в заміському будинку в казку допоможуть вітражі. Різнобарвні візерунки на вікнах наповнять будинок незвичайним світлом, а поєднання скла і тканини в декоративному триплексі додасть інтер’єру елегантності.

Тепло взимку, прохолодно влітку

Якщо в заміський будинок ви приїжджаєте в основному взимку, то подбайте про гарній теплоізоляції пластикових вікон . Вони збережуть тепло в будинку і вбережуть мешканців від сильних морозів.

Віддаєте перевагу бувати в заміському будинку влітку? Подумайте про захист від сонця. Сонцезахисні вікна позбавлять будинок від надлишку сонячного світла, збережуть в кімнатах комфортний, прохолодний мікроклімат.

Багатофункціональні скла збережуть тепло взимку і прохолоду влітку. Газ аргон, що заповнює простір між стеклами, зробить комфортною будь-яку погоду.

З правильно підібраними якісними вікнами ваше житло стане схожим на «пасивний будинок». Так в Європі називають будинку, в яких комфортний мікроклімат підтримується за рахунок якісної теплоізоляції, сонця та інших джерел.

Технологія «пасивного будинку» допоможе заощадити на опаленні та кондиціонуванні.

Безпека вікон для заміського будинку

Красиві і функціональні вікна для заміського будинку необхідно зробити безпечними. Вирішити проблему з непроханими гостями допоможе триплекс.

Недоброзичливцям доведеться докласти чимало зусиль, щоб розбити або зламати вікно з посиленим захистом. Міцне вікно збереже будинок від злому і, при бажанні, стане елементом інтер’єру.

Як пластикові вікна захищають від проникнення в будинок, дивіться у фільмі «Непрості речі» .

Заміський будинок асоціюється з відпочинком, спокоєм і відсутністю проблем. Щоб погана погода не затьмарювала вихідних, подбайте про функціональність, дизайн і безпеки вікон.

Відпочивайте з комфортом і підписуйтесь на наш блог, щоб читати нові статті про красивих і функціональних вікнах.


Не пропустіть