Як вибрати якісний шиномонтаж: поради фахівців

Кожен досвідчений автомобіліст погодиться, що якість шиномонтажу впливає на багато, так само, як і правильно зроблений ремонт дисків або балансування коліс. Вбиваєте в пошуковику « шиномонтаж київ » або « ремонт шин » і витрачаєте весь вечір на порівняння і вибір між величезною кількістю київських сервісів шиномонтажу? Сьогодні ми постараємся полегшити Вам це завдання і розкажуть за якими ж критеріями слід вибирати СТО Киев.

Рекомендуємо уникати саморобних придорожніх будок, гордо іменуються станціями технічного обслуговування або центрами шиномонтажу. Справа зовсім не в гидливості або надмірній любові до бренду і фірмовим салонам, а в якості роботи в таких майстерень: навряд чи придорожній вагончик буде оснащений якісним обладнанням, буде мати кваліфікованих майстрів і, головне, надавати гарантію на виконану роботу. Пам’ятайте, що якісний ремонт шин і балансування коліс – це Ваша безпека на дорозі.

Довіряйте фактам і цифрам, а не картинкам і обіцянкам. Зверніть увагу на загальний час роботи автосервісу на ринку, кваліфікацію і досвід роботи його майстрів, прайс-лист, графік роботи (чи зручний він для Вас), місце розташування і тривалість гарантії на надані послуги. Також рекомендуємо вивчити відгуки і коментарі попередніх клієнтів обраного Вами центру шиномонтажу.

Намагайтеся користуватися такими послугами як ремонт шин, ремонт дисків або балансування коліс на одній і тій же станції технічного обслуговування, а ще краще – у одного і того ж майстра. Таким чином, якість роботи механіка підвищиться, адже він вже буде добре знати особливості Вашого автомобіля, а ще – для постійного клієнта фахівець буде робити роботу з ще більшою відповідальністю. Більш того, в разі будь-якої несправності Ви будете знати до кого звертатися з претензією.

Погляньте на роботу обраного Вами шиномонтажу «зсередини»: які умови роботи в механіків, прибрано чи в приміщенні або інструменти розкидані по всій майстерні, чи мають майстра фірмову робу або ходять на роботу в місяць в НЕ стирання домашньому одязі і т.д. Всі ці, на перший погляд, незначний деталі свідчать про якість роботи автосервісу, відповідальності і підходу до роботи його власника і майстрів.

Зверніть увагу на наступні деталі: хороші майстри шиномонтажу ніколи не б’ють молотками по колесах; ніколи не роблять балансування брудних коліс, а завжди їх очищають; завжди перевіряють тиск в колесах перед виїздом клієнта з автосервісу; не застосовувати нагрівання під час ремонту легкосплавних дисків; завжди дозволяють клієнту перевірити результати балансування коліс.


Не пропустіть