Як вибрати автозапчастини для свого автомобіля

Будь автолюбитель, який купив свій перший автомобіль повинен знати, що автомобілі іноді ламаються. Де і як ремонтувати свого залізного коня це особиста справа автовласника; в спеціалізованому фірмовому автосервісі, в гаражної майстерні або власними силами в гаражі у сусіда. Однак те, без чого не обійдеться ремонт – автозапчастини. Їх ви можете замовити в Автозапчасти Стартвольт

Ось тут то все і задаються питанням: “Які автозапчастини віддати перевагу?»

Всі автозапчастини можна умовно розділити на:

Оригінальні деталі – це деталі, які використовує завод виробник в процесі складання транспортного засобу. Такі автозапчастини найкраще підходять до машини, але при цьому мають найвищу вартість. Останнім часом на ринках можна зустріти «оригінальні» автозапчастини упаковані в коробки автовиробника за смішну ціну. При чому продавець із захватом розповість цікаву історію про те, як «Mersedes», «Opel» або «Audi» проводять акцію з розпродажу. Приймати рішення, купувати чи ні подібні запчастини, потрібно керуючись тільки логікою і здоровим глуздом.

Запчастини-дублікати. Ці деталі роблять компанії, які отримали ліцензію від заводу-виробника, що випускає транспортний засіб. Вони не є підробками, якість таких деталей дуже строго відстежується автозаводами. Багато з цих компаній є прямими постачальниками автозапчастин на конвеєр автовиробника. Відзначимо, що дані запчастини мають незаперечну перевагу перед оригіналами, так як коштують значно дешевше, при цьому гарантуючи якість, безпеку, надійність і не відображаються на технічних характеристиках автомобіля. Саме покупка таких деталей дозволять автовласникові заощадити свої кошти без шкоди для безпеки і технічного стану залізного друга.

Фірми -упаковщікі.

Фірми пакувальники, це компанії які нічого не виробляють самі. Ці компанії домовляються з виробниками про виготовлення партій товарів під власними торговими марками, з нанесенням на них своїх логотипів і об’єднують деталі від абсолютно різних заводів і фабрик з усього світу, в єдиний каталог.

Їх коник, мінімальна ціна і велика різноманітність пропонованих товарних груп.

Якість продукції варіюється в великому діапазоні, від хорошого до вельми сумнівного. Чия деталь лежить в коробці фірми-пакувальника, ми ніколи не дізнаємося.


Не пропустіть