ЩО ТАКЕ СТІЛ ТРАНСФОРМЕР?

В умовах мегаполісу складно придбати просторе житло. Квадратні метри дорожчають з кожним роком, а житло за гордій економічно не рентабельно. Хіба хтось хоче витрачати по 3,5 години, щоб дістатися до роботи в строк?

На сайті представлена велика різноманітність різних столів. Тут представлені, як столи з масиву дерева, так і розкладні столи-трансформери.

Переваги столу-трансформера

Нижче представлені основні переваги столу-трансформера в порівнянні з іншими аналогами:

займає мало місця;
може розсуватися (до 8 місць);
збірка може бути проведена на місці.
Може виникнути ситуація, коли в комплекті з розібраним столом-трансформером відсутня інструкція по збірці. Досить імовірно, що це підступні підступи вантажників. Таким чином, вони хочуть ще заробити 1000 рублів на збірці столу.

Однак, якщо Ви замовили стіл відомого меблевого бренду, можна бути впевненим в тому, що він має в своєму розпорядженні власним веб-сайтом. На ньому можна знайти інструкцію по збірці столу.

Компактні столи трансформери
Компактні столи трансформери

Збірка столу-трансформера і що для цього необхідно

Перш за все, слід відповідно до інструкції перевірити кількість деталей. Природно, робити це треба, як перед покупкою, так і після (у разі покупки онлайн тільки після).

Простежте за тим, щоб механізм працював чіткої без ривків і скрипу. Краще не займатися самостійнимвідновленням столу (мастило частин і т.д.) Якщо Вас він з якоїсь причини не влаштовує, меблі завжди можна повернути з гарантійного талону.

Настійно рекомендується заздалегідь підбирати місце для столу, навіть для суспільства, що трансформується. Природно, коли він розкладається, він буде переміщатися в центр кімнати.

Але більшу частину часу він буде в складеному стані. Краще його розташувати найбільш комфортно (не в проході). Подібні столи збираються або з ДСП, або з МДФ. Другий варіант кращий.


Не пропустіть