Автоломбард – гроші під заставу авто

Ситуації, коли терміново потрібні гроші в борг, а зайняти не у кого, в наші дні трапляються часто. Отримати велику суму грошей в банку проблематично – знадобитися зібрати великий обсяг документів, пред’явити довідку про доходи, знайти поручителя. І не завжди ці старання можуть увінчатися успіхом, багатьом позичальникам банки відмовляють в отриманні кредиту. Але якщо ви власник транспортного засобу, досить звернутися в Автоломбард і проблему можна вважати вирішеною. Приватний інвестор видасть кредит під заставу автотранспорту без зайвих питань і бюрократії.

Авто ломбард – вигідне рішення фінансових проблем

Автомобіль в заставу – швидкий і зручний спосіб отримання великих грошових коштів без довідки про доходи. Особливо зручний цей вид кредитування для людей, які не мають офіційного місця роботи, а також для позичальників з поганою кредитною історією. Авто ломбард – це всього 2-3 години витраченого часу, відсутність бюрократизму і низька процентна ставка. Кредит під заставу автотехніки вважається найлегшим видом позики, для його оформлення потрібен елементарний пакет документів:

громадянський паспорт;
тех. паспорт транспортного засобу;
свідоцтво на право володіння автотранспортом.
Якщо позичальник перебуває у шлюбі, знадобитися свідоцтво про шлюб і паспорт дружини (чоловіка).

Сума видачі позики озвучується після оцінки стану автомобіля експертом. Якщо клієнта все влаштовує, між сторонами підписується договір. Позичальник ставить авто на майданчик, що охороняється компанії-кредитора і отримує гроші.

Автоломбард – як вибрати фінансову компанію

Процедура оформлення кредиту у всіх автоломбарду відбувається однаково – проводиться оцінка транспортного засобу, здійснюється перевірка документів, підписується договір і видаються гроші. Умови ж кредитування в кожної компанії різні. Щоб оформити Автозалог вигідно і безпечно, потрібно відповідально поставитися до вибору автоломбарду – звернути увагу на репутацію компанії, її лояльність, дізнатися про вимоги до автомобіля. Відділення автоломбарду в надає прості і доступні кредити на вигідних умовах:

Максимальний розмір суми від ринкової вартості авто.
Унікально низька процентна ставка.
Прозорі умови співпраці.
Індивідуальний підхід і для кожного клієнта.
Клієнт сам вибирає оптимальні для нього умови кредитування і спосіб сплати відсотків – від 2% в місяць при постановці авто на майданчик і від 3% – при програмі «авто на ходу».

В заставу приймаються легкові та вантажні автомобілі, спецтехніка, мотоцикли та водний транспорт в будь-якому технічному стані.


Не пропустіть