ЯК ПРАВИЛЬНО ОРЕНДУВАТИ АВТОМОБІЛЬ

Послуга прокату автомобілів в Україні процвітає. За бажанням, кожна людина може взяти в оренду авто з водієм або без, економ- або преміум-класу, на день або кілька діб. Крім цього, за бажанням клієнта, фірми, які здають машини в оренду, можуть укомплектувати транспортний засіб будь-яким додатковим обладнанням. Не дивлячись на все це, багато людей не знають, як правильно орендувати автомобіль з максимальною вигодою для себе? Перед резервуванням тієї чи іншої моделі авто, орендар повинен знати, що машину вибирають по класу, а не по конкретній сумі грошей. Не всі українські компанії приймають замовлення саме на марку автомобіля, а якщо і беруть, то виключно за додаткову оплату. Другий момент чим менше машина за розмірами, тим дешевше Вам обійдеться оренда. Також, найкраще орендувати машину з механічною коробкою передач і дизельним мотором. Адже дизпаливо коштує в рази дешевше, а навіщо Вам переплачувати.

Сьогодні оренда авто на http://megarent.ua це оптимальний варіант для тих, хто любить подорожувати на машині або збирається в інше місто по роботі. Як правило, оформлення документів на оренду займає мінімум часу.

ЩО ПОТРІБНО ДЛЯ ОРЕНДИ МАШИНИ?

Як тільки Ви визначитеся з компанією, де братимете транспорт на прокат, Вам потрібно вибрати клас автомобіля. Деякі фірми здають в оренду машини не старше трьох років з обмеженим пробігом. При оренді, приділіть цього моменту особливу увагу. Адже якщо переважити ліміт, при поверненні потрібно буде доплачувати за додатковий кілометраж.
як правильно орендувати автомобіль №2

Не знаєте, як правильно орендувати автомобіль, ми підкажемо. Якщо хочете взяти на прокат транспортний засіб, Вам доведеться надати наступні документи:

паспорт,
водійське посвідчення,
банківську картку.

Важливо, щоб на вашій карті була сума в два рази більше, ніж вартість оренди машини. Якщо Вам немає 21 року, і стаж водіння становить менше двох років, автомобіль Вам ніхто напрокат не здасть.
Процедура оренди передбачає складання договору, так фірми себе страхують в разі непередбачених ситуацій. У контракті вказується розмір франшизи і обов’язки кожної зі сторін.


Не пропустіть