Переваги замовлення PARTY BUS

Хочете провести захід яскраво і нестандартно? Тоді патібас це саме те, що вам потрібно. Власна дискотека на колесах, що пропонує цілий ряд послуг і при цьому обслуговує виключно вас. Будь-яке свято, від дівич-вечора-парубочого і до дня народження пройде яскраво і незабутньо. Навіщо просто тинятися по клубам і кафе, якщо можна прямо подорожувати в такому.

Універсальний і мульти задачний PARTY BUS компанії – http://vipplus.kiev.ua/party-bus/ набагато зручніше за все, що пропонують в столиці, це і дискотека з музикою на смак замовника і караоке клуб. Причому якість звуку в салонах автобусів виведено в ідеал, використовується професійна апаратура, а сам інтер’єр розроблений зі смаком, і сподобається будь-якому клаберів. На борту такого патібаса є навіть власний ресторан.

Уявіть собі елітний нічний клуб, де немає сторонніх, а запрошені тільки близькі вам люди. Ніяких конфліктів, все просто відпочивають. Ви самі вибираєте маршрут руху автобуса-дискотеки і концертну програму вашого заходу. Все що завгодно, вирішили потанцювати, ді-джей влаштує для вас шоу, з піною, дим машиною, лазерами та стробоскопом, а головне, улюбленою музикою. Засіли в барі і в повній мірі заправилися спиртним, тягне заспівати? Немає проблем, у вас під рукою власне караоке без черг, співайте разом з друзями (4 мікрофона), в бек-вокалі у вас будуть професіонали. А якщо прийшла пора підкріпитися, диско бас має хороший ресторан. Гостей розважає весь персонал, ді-джей зробить фотосесію, відеозйомку, на ньому ж запуск небесних ліхтариків та великих куль, шоу мильних бульбашок. Танцпол автобуса навіть обладнаний справжнім шостому з лаунж-зоною. Тут все передбачено для відпочинку та заходів будь-якого формату. Відпочивайте в Києві яскраво і недорого!


Не пропустіть