Переваги офіційного салону при купівлі авто з пробігом

Автомобілі з пробігом все більше стали привертати увагу офіційних дилерів і офіційні салони, це пов’язано з ринковими тенденціями і падінням продажів нових авто, але тренд, насправді, є правильним. Офіційний салон і дилер дають переваги при угодах авто з пробігом.

Начебто здавалося відмінностей угоди між фізичною особою і салоном не існує, оскільки на руки людині потрапляє договір і ПТС, але різниця величезна, і не дарма все більше клієнтів звертається до офіційних дилерів, через які купить авто в Николаеве йдуть вже більше 30 відсотків авто з пробігом.

Переваги офіційного салону при купівлі авто з пробігом:

1. Повний спектр послуг при оформленні угоди (страхові фінансові юридичні і т.д.).

2. Юр чистота угоди, всі автомобілі на момент продажу перевірені по базах приставів, МВС, на арешт, викрадення, банківську заставу. Додатково перевіряється ПТС на оригінальність і власника.

3. Комфортний доступ до машин можливий при підборі автомобіля тільки в салоні, де автомобілі розміщені і підготовлені за стандартами, ви їх вивчаєте в затишній обстановці, в салоні, при повному освітленні, не дивлячись на погодні умови.

4. Професійна консультація фахівців салону по всіх виниклих питань, по експлуатації і станом авто, його переваг, недоліків, порівняння з конкурентами, рекомендації щодо подальшого обслуговування.

5. Надання повного пакету документів відповідно до законодавства для реєстрації в МВС, для постановки на облік і для податкових органів.

6. Надання повного спектру послуг в автомобільному бізнесі: обмін, комісія, викуп, треід ін, страхування, кредитні послуги та інші фінансові послуги. Подальше технічне обслуговування.

7. Надання достовірної інформації про виявлені, на поточний момент, за допомогою спеціальних засобів і технічної діагностики рівня технічного стану авто, ступінь експлуатації, надання інформації про стан кузова про забарвлення деталі.

8. У офіційному салоні ви забезпечені комфортом, безпекою угоди, володієте повною доступністю всіх інструментів з купівлі авто в одному місці.


Не пропустіть