Переваги використання 1С

Ведення бухгалтерського обліку в паперовому вигляді – це відлуння минулого. Сучасні фахівці використовують у своїй роботі інформаційний комплекс «1С: ПІДПРИЄМСТВО» сарвісу Форт-БиТуБи . Його впровадження в процес бухгалтерської та фінансової діяльності дозволяє здавати звітність в електронному вигляді і ефективно виконувати інші процеси. Це економить час і кошти. Всі дані передаються за секунди по телекомунікаційних каналах зв’язку.

Впровадження системи 1С в організації забезпечує підвищення ефективності ведення бухгалтерського обліку. Система володіє відмінним функціоналом. Підвищується не тільки швидкість виконання роботи фахівцями організації, але і якість результатів.

Комплекс 1С – досить гнучке рішення для бізнесу. За допомогою IT-фахівців ви можете вносити певні зміни в структуру форм звітності, покращувати функціонал системи. Поряд з впровадженням 1С в організації бажано укласти договір на підтримку системи. Це допоможе вам отримувати необхідну допомогу з боку кваліфікованих фахівців.

Оновлення та виправлення помилок, що виникають при роботі з комплексом 1С, краще доручати професіоналам. Спеціаліст визначить основні завдання та знайде вірні способи їх вирішення. Стабільність роботи системи залежить від якості технічної та інформаційної підтримки, тому на даний момент варто звернути особливу увагу.

Впровадження 1С на підприємстві здійснюється поетапно. При цьому ви можете використовувати певні зміни щодо системи, в залежності від специфіки своєї організації ( «Бухгалтерія», «Торгівля», «Управління виробництвом» і т.д.). Після установки і настройки системи проводиться комплексне тестування. Персонал компанії проходить відповідне навчання роботі з 1С.

Впровадження «1С: Підприємство» забезпечує оптимізацію бізнес-процесів і підвищення ефективності роботи фахівців фінансового, бухгалтерського, виробничого відділів. Завдяки використанню системи поліпшується якість роботи організації в цілому. Застосування сучасних інструментів сприяє успішному розвитку вашого бізнесу.


Не пропустіть