Колеса і ролики для візка

Сучасні промислові колеса, які використовуються на візках, одним з найважливіших елементів конструкції і необхідною складовою робочих процесів.

Транспортування вантажів багато в чому гарантується якістю і конструкцією роликів, які опорою на підставу. Ролики можуть бути поворотні і неповоротні, що обумовлюється умовами їх застосування та специфікою технологічного процесу перевезення.

В процесі вибору коліс і роликів на вашу візок через великого розмаїття, представленого на українському ринку, можна розгубитися. Як ми говорили вже вище, саме на них припадає основне навантаження, а тому неправильно підібрані або поганої якості колеса можуть швидко вийти з ладу, а в гіршому випадку-принести матеріальний збиток.

Звертаючись до фахівців в цій справі, вам зможуть підказати і порадити які колеса і ролики підійдуть до тієї чи іншої візку. Вибираючи колеса для вантажного візка, слід врахувати кілька факторів. це: величина навантаження на візок, покриття підлоги, де буде експлуатуватися візок, довкілля.

Чому так важливо врахувати всі чинники при виборі коліс?

По-перше, вибираючи колеса, які не відповідають характеристикам підлогового покриття, з’являється великий ризик пошкодити колеса і сам підлогу.

Фіксовані і поворотні ролики також потрібно підбирати, згідно, вантажу, що перевозиться. В іншому випадку, якщо ви використовуєте фіксований ролик і потрібна висока маневреність, це ускладнить пересування візка. Неправильно розрахована навантаження і її перебільшення призведе до псування коліс і роликів. І адже це стосується не тільки експлуатації візків. Будь-яка продукція, при використанні якої не виконується передбачений виробником режим експлуатації, не може задовольнити потреби користувача. Неправильне використання тягне за собою псування матеріалів і поява травм. Для довгого терміну служби візки для перевезення вантажів і її коліс також слід розміщувати вантаж рівномірно по всій платформі візка, виключати різке переміщення грузjd, удари і зіткнення, переміщення вантажу на візку, де включений гальмо.

Торговий дім «Складська техніка» офіційним представником коліс і роликів від німецького виробника фірми Blickle. Ми пропонуємо великий асортимент за найвигіднішими цінами. Виправдане високу якість, надійність і довговічність оцінили споживачі українського ринку.

Колеса до роликів підбирайте обдумано або консультуйтеся з фахівцями колеса для тележек и тачек .


Не пропустіть