Бізнес на автономних міні АЗС

Бурхливе зростання ринку автомобілів, а також недолік земельних ділянок, які дозволяють розмістити традиційну автозаправну станцію, зробили актуальним випуск компактних моделей Міні АЗС – https://vlasnaazs.ua/mini-azs-do-1000-l/. Такі проекти можуть дозволити зводити автозаправну станцію на земельній ділянці від 120 квадратних метрів, виключаючи з проекту дуже великі витрати на підведення каналізації і водопроводу.

Метою такого проекту є вирішення проблем з відсутністю в міських районах з досить щільною забудовою автозаправних станцій і можливість зниження роздрібних цін за рахунок зниження витрат на експлуатацію. Можливо, також, створення автозаправних станцій з обслуговуванням, крім традиційного транспорту, і електромобілів

Це нова інноваційна ідея бізнесу для малого підприємства, комплексно включає в себе інноваційні конструкції, виробничі технології, маркетинг, експлуатаційну інфраструктуру. Вартість однієї такої міні АЗС близько 15 тис.

Споживачами такої автозапаравочной станції будуть автовласники, які проживають або працюють у районах міста з щільною забудовою, де виключено будівництво звичайних АЗС, і, які змушені заправляти свої автомобілі в досить віддалених районах.

Рішенням проблеми із заправкою автомобілів в районах з щільною забудовою є, як уже говорилося вище, будівництво міні АЗС. Кілька таких автозаправних станцій можна об’єднати в мережу за допомогою диспетчерського центру, який буде дистанційно керувати процесом, а, також, контролювати відеоспостереження, електроживлення та прийом нафтопродуктів. У них використовуються для розрахунків POS-термінали самообслуговування, інтегровані в систему управління паливом. Така технологія дає можливість зробити відпуск палива клієнтам повністю автоматичним, як за безготівковим (за картками банківських систем), так і готівковим розрахункам.

На відміну від зарубіжних аналогів міні АЗС, повністю автономних, в подібних російських автозаправних станціях враховані вітчизняні умови експлуатації, для чого використовується диспетчерський центр, який призначений для віддаленого управління в режимі онлайн функціями міні АЗС, а інтеграція міні АЗС російського виробництва з системою по заправці електромобілів не має аналогів в світі.


Не пропустіть