Оренда автомобіля на весілля – на що звернути увагу

Весілля – не тільки величезна радість, але також це і клопіт, передсвяткові турботи і мільйон справ, які потрібно зробити одночасно. Підібрати сукню або смокінг, замовити торт – і не який-небудь, а обов’язково багатоповерховий з карамелевими фігурками, який завжди хотілося, найняти фотографа, тамаду і ще купу люде – все це входить в список завдань, які потребують вирішення до початку дня весілля. А поміж купівлею мереживних серветок і розсилкою запрошень, напевно є пункт про оренду красивого автомобіля з досвідченим водієм.

Оренда авто в містах України:

Їхати по місту і сигналити, сповіщаючи про незабутній подію – весело і незабутньо. Але знову ж таки, не все так просто. Як не помилитися з вибором автомобіля? За якими критеріями краще оцінювати запропоновані моделі? Портал girko.net допоможе відповісти на ці питання і надасть молодятам цілий каталог чудових транспортних засобів.

Колір, види та розміри авто

При виборі весільного автомобіля, як і будь-якого іншого святкового товару, в першу чергу слід відштовхуватись від тупу свята. Весілля бувають різні за тематикою та стилем. Погодьтеся, класичний лімузин навряд чи пасуватиме до свята, оформленого в вінтажному стилі, чого не скажеш про ретро-авто, яке буде передавати потрібний дух епохи.

При цьому, звичайно ж, величезну роль грають смаки нареченого і нареченої, розміри салону (потрібно, щоб всі запрошені змогли розміститися з комфортом), а також обсяг коштів, який вони готові витратити на урочистий засіб пересування.

Girko.net забезпечить майбутніх молодят наступними видами транспорту:

  • Кабріолет – справжня класика. Виглядає доречно і розкішно майже на кожному весіллі. Являє собою машину з відкритим верхом. Прокатаєтеся по міських вулицях з вітерцем!
  • Лімузин – ще один популярний варіант. Ідеальний для традиційних весіль.
  • Ретро-авто – стане відмінним доповненням тематичного торжества в вінтажному або гангстерському стилі.
  • Мікроавтобус – пишне весілля передбачає велику кількість гостей. Мікроавтобус вміщує в себе до двадцяти чоловік. Якщо ви любитель великих гулянь, орендуйте його.
  • Джип – став використовуватися в якості весільного автомобіля зовсім недавно. Прекрасно підійде для свят, що проходять в заміських поїздках або прогулянках по горах і лісах.
  • Автомобіль бізнес-класу – елегантний і зручний варіант, призначений для ділових людей.

Не пропустіть