На український ринок виходить новий бюджетний седан з АКПП (фото)

В Україні стартував прийом замовлень на доступний седан з автоматичною трансмісією FAW B30

Про це повідомляє MMR з посиланням на ексклюзивного дистриб’ютора автомобілів FAW в Україні Групи компаній АІС.

Як повідомили в компанії, ціна максимальної версії FAW B30 AT Enjoy становить 309 900 грн. Таким чином, модель стане найдоступнішою в даному класі автомобілів на українському ринку.

Серійне виробництво моделі почалося в 2016 році. Седан був розроблений на основі нової модульної платформи, в основі якої лежить платформа PQ32 німецького концерну Volkswagen.

FAW B30 має досить просторий салон і великий багажник об’ємом 480 літрів. Розміри новинки: 4625 мм. в довжину, 1790 мм. в ширину і 1500 мм. в висоту, колісна база – 2630 мм.

Автомобіль комплектується атмосферним бензиновим двигуном CA4GB16 об’ємом 1.6 л. і потужністю 109 к.с. при 5500 об./хв., максимальний крутний момент 155 Нм при 3600 об/хв. Заявлений заводом витрата палива в комбінованому циклі 6.7 л/100 км. В Україні для покупки буде доступна версія з вже добре знайомим для наших автолюбителів 6-ступінчастим японським «автоматом» AISIN.

У списку оснащення седана – ABS, EBD, Brake assistant , TCS, електронна система стабілізації курсової стійкості, електропідсилювач керма, подушки безпеки для водія і переднього пасажира, система автоматичного розблокування дверей в разі аварії, передні і задні дискові гальма, іммобілайзер, центральний замок і «повний електропакет». Також модель отримала кондиціонер, круїз контроль, задній парктронік і відеокамера, включаючи люк з електроприводом.


Не пропустіть