Стартували продажі оновленого Hyundai Tucson (Фото)

Корейський автовиробник почав продажі оновленого Tucson в Китаї.

Hyundai Tucson для китайського ринку вийшов на ринок восени 2018 року і його дизайн сильно відрізнявся від глобальної версії кросовера. Модель більше нагадувала Santa Fe останньої генерації.

Оновлення додало іншу решітку радіатора з горизонтальними планками, оновлені бампери, більш рельєфний капот, а задні ліхтарі отримали нову начинку. Модель для ринку піднебесної виявилася на 70 мм довшою за версії для інших ринків. Довжина, ширина і висота кросовера склали 4 545 mm, 1 850 мм і 1 655 мм при довжині колісний бази 2 670 мм.

Інтер’єр кросовера залишився без змін, проте тепер пропонуються нові матеріали обробки салону. Модель обладнана цифровий панеллю приладів, широкоформатним екраном мультимедійної системи, а також дефлекторами з хромованою окантовкою.

У рух Hyundai Tucson 2019 приводиться 1,6-літровим двигуном потужністю 177 к.с., який поєднується з преселективною роботизованою трансмісією на сім ступенів. Базова модель має передній привід, а система повного приводу доступна за додаткову плату.

В оснащення моделі входить електронне гальмо стоянки, система утримання в смузі, шкіряна обробка салону, панорамний дах, 19-дюймові легкосплавні диски і навіть адаптивний круїз-контроль.

Новинка пропонується в Китаї від 155 900 до 239 900 юанів.


Не пропустіть