Great Wall представив молодіжну версію кросовера Haval H6 (Фото)

Китайський бренд Haval, що належить компанії Great Wall, представив нову версію кросовера H6 Blue Label. Нагадаємо, що тепер у кожної моделі бренду буде дві версії: Blue Label і Red Label. Перша модифікація розрахована на молодіжну аудиторію, а ось друга, “червона” – на заможних сімейних покупців, пише auto.ria.com.

Зовні H6 Blue Label буде відрізнятися радіаторною решіткою, оптикою і бамперами. Крім того, в салоні «синього» SUV творці використовували інші, природно, більш дешеві матеріали обробки. Що стосується двигунів, які конструктори запропонують своїм покупцям, то тут відмінностей у обох версій зовсім немає. Як і Haval H6 Red Label, нова модифікація кросовера отримала 1,5-літровий бензиновий турбований двигун потужністю 150 кінських сил і турбодизель об’ємом 2,0 літра, що видає 163 к.с.

В Україні на даний момент представлена доресталінгова версія Haval H6 (Great Wall H6), залишки якої зараз розпродаються зі складів. За словами місцевих дилерів, в цьому році поставки нових кросоверів не плануються.

84741

84742

229819f


Не пропустіть