Офіційно представлений новий гібридний седан для поліції (Фото)

Американський виробник Ford Motor Company офіційно презентував гібридний поліцейський седан – Ford Fusion Hybrid. Седан Ford Fusion Hybrid відомий на багатьох ринках планети під назвою Mondeo, пише motor1.com.

На сьогодні автомобіль позиціонується як new Police Responder Hybrid Sedan.

Машину укомплектували посиленою підвіскою, спеціальними поліцейськими шинами і 17-дюймовими дисками, особливою ​​гальмівною системою і додатковим захистом. За живлення відповідає 2,0-літровий двигун внутрішнього згоряння і невеликий електричний мотор з комплектом акумуляторних батарей.

Як відзначили в компанії, гібридна силова установка була спеціально модифікована під використання в якості машини правоохоронних органів, що забезпечує роботу в автономному режимі на швидкостях до 60 миль в годину (близько 96 км/год). При необхідності автомобіль автоматично перемикається на максимальну продуктивність.

Згідно з офіційними даними, поліцейські підрозділи в Сполучених Штатах почнуть отримувати гібридні седани наступного літа.

«Зелена» новинка для силових структур є другим з 13 електрифікованих транспортних засобів бренду Ford, які компанія планує випустити в найближчі п’ять років.


Не пропустіть