BMW показала абсолютно нову модель (Фото)

Компанія BMW у 2025 році запустить нову платформу. Архітектура Neue Klasse ляже в основу щонайменше шести нових кросоверів з нульовим рівнем викидів. У Німеччині вже тестується один із таких автомобілів, відомий як проект NA5, який, як очікується, з’явиться влітку 2025 року.

Вважається, що цей електромобіль із високою посадкою приблизно такого ж розміру, як і актуальний X3. Однак він отримає більше місця для зберігання речей за задніми сидіннями, а також просторіший салон.

Автомобіль отримав приховані дверні ручки, масивні задні шини 255/45 R20, сині гальмівні супорти та виразний спойлер над кришкою багажника.

У серпні минулого року BMW підтвердила, що першим продуктом, що базується на платформі Neue Klasse, стане електричний седан. Слідом за ним дебютує кросовер, хоча деякі джерела стверджують, що кросовер презентують першим.

Виробництво сімейного електричного кросовера, як очікується, розпочнеться у липні 2025 року в Угорщині.

Протягом двох років після запуску послідовника iX3 BMW представить щонайменше п’ять електромобілів. Деякі з них будуть побудовані в Німеччині, а до кінця десятиліття завод компанії в Південній Кароліні також почне виготовляти моделі на базі Neue Klasse.


Не пропустіть