Почалися продажі нового кроссовера GAC GS4 Plus (Фото)

GAC GS4 – це вхід бренду в клас компактних кросоверів, який буде конкурувати з такими, як Honda CR-V і Mazda CX-5. В даний час він виготовляється GAC у всьому світі під брендом Trumpchi. Кросовер побудований на тій же платформі, що і седан GA3.

Всередині салон з головним пристроєм з аудіо і відео AM/FM-тюнером і USB-підключенням, елементами управління на рульовому колесі, люк на даху, сидіння преміум-класу зі шкіряною оббивкою, які додали розкоші GS4.

GS4 також може похвалитися безліччю функцій безпеки, таких як кілька подушок безпеки (подушка безпеки водія, подушка безпеки переднього пасажира, бокова подушка безпеки, шторна подушка безпеки). Крім того, кабіна оснащена точками кріплення дитячих сидінь ISOFIX, ABS, EBD, системою контролю стійкості, електронними дверними замками, іммобілайзером, охоронною сигналізацією та попередженням про виїзд з смуги руху.

Під капотом знаходиться 1,5-літровий двигун з турбонаддувом, що розвиває 151 к.с. і 235 Нм крутного моменту. Цей двигун працює в парі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач.


Не пропустіть