Volkswagen обновив кросовер Tayron (Фото)

Компанія Volkswagen оновила кросовер Tayron, створений спеціально для ринку Китаю. Продається позашляховик у трьох варіантах: стандартній та гібридній GTE, а також як крос-купе Tayron X. Технічний близнюк VW Tiguan у всіх версіях отримав модернізовану зовнішність та нові медіапристрої в салоні, але конструктивно ніяк не змінився.

Всі три модифікації Volkswagen Tayron отримали нову оптику з С-подібними ходовими вогнями, перероблені бампери та нову радіаторну решітку зі зміненим наповненням. Графіку задніх ліхтарів також переглянуто. Крім того, ліхтарі тепер з’єднані смужкою, що світиться, поперек дверей багажника.

Основним нововведенням в інтер’єрі став новий центральний екран. Він встановлений незалежно на відміну від дорестайлінгового, що інтегрували в консоль, а діагональ екрана збільшена з 9,2 до 12 дюймів. Крім того, злегка змінені контури передньої панелі, а для крос-купе Tayron X запропонують власні, більш престижні варіанти обробки.

Габарити позашляховика з усіма змінами практично не змінилися: він, як і раніше, має в довжину 4590 міліметрів при колісній базі 2731 міліметр. Тим самим кросовер займає середнє положення між стандартним VW Tiguan та його подовженою модифікацією, які для ринку Китаю випускає СП Volkswagen та SAIC. А сам Tayron — дітище союзу VW і концерну FAW.

Моторну гаму кросовера, як і раніше, складатимуть турбомотори потужністю від 150 до 220 к.с. у поєднанні з семиступінчастим «роботом» та двома типами приводу (переднім та повним). Гібридна версія комплектується бензоелектричною установкою на базі «турбочетвірки» об’ємом 1,4 літри, яка розвиває 211 к.с.