Українські волонтери запускають серійне виробництво нових позашляховиків (Фото)

Збройні сили України отримали чергову партію нової легкої тактичної техніки, виготовленої волонтерами за підтримки великих промислових підприємств, які постачають сировину та комплектуючі.

Оперативне командування «Південь» нещодавно отримало 20 нових легких тактичних автомобілів, які в народі називають «бойовими баггі», повністю створених за ініціативи волонтерського руху. Наймолодшим учасником цієї волонтерської акції є 13-річний Максим, який зібрав кошти, придбав вживаний автомобіль і передав його як донор для створення цих баггі.

«Якщо наші діти свідомо та відповідально підтримують армію, ми можемо бути спокійні – вони ростуть справжніми патріотами, а ми завдяки підтримці та єдності зусиль забезпечуємо своє мирне майбутнє», – наголосив командувач Збройними силами генерал-майор Андрій Ковальчук.

Ця техніка здатна швидко долати бездоріжжя і допомагати військовослужбовцям у розвідці та стрімких ударах по противнику.

Це вже четверта передача таких машин військовим. Початкову партію з 10 автомобілів було надано в березні, потім другу партію з 12 багі на початку цього літа та ще 15 у серпні.

Джерело wheel-news.com

Не пропустіть